Evenementen

De leukste evenementen bij u in de buurt!

Jaarlijks zorgen de jongens van Bie de Jongens voor een aantal spetterende evenementen. Van Pasen tot Moederdag tot een spetterende Winter Wonderland in kerstsfeer. U weet niet wat u ziet in Spijk!

Dus een bezoekje meer dan waard. En u kunt gebruik maken van het sfeervolle buitenterras voor een kopje koffie of een drankje, midden tussen de prachtige planten! Bie de Jongens zorgt altijd voor sfeer en een goed humeur!

Sfeer, muziek en talrijke koopjes op het gebied van bloemen, planten en accessoires.

Er zijn momenteel twee evenementen gepland

Herfstworkshop in september en de Mega Kerst Bingo in november!

Herfstworkshop 'Bie de Jongens'

Zin om te freubelen? Het kan weer bij Bloemen en Planten Centrum 'Bie de Jongens' te Spijk. Op dinsdag 26 september en woensdag 27 september organiseren wij na vele verzoek een herfstworkshop. Dit jaar gaan we een herfstmaand maken aangekleed met natuurlijke materialen. Deze kunt u ophangen of neerzetten waar u maar wilt, zowel binnen als buiten. 

We gaan in een gezellig groepsverband aan de slag met natuurlijke materialen dit alles met een hapje en een drankje. Lijkt het u leuk om met vriend/vriendin, buurvrouw/buurman, (ex-)collega of zelfs alleen te gaan freubelen zodat je aan einde van de avond met wat leuks naar huis gaat? Zoek niet verder! Na afloop kijken we terug op een geslaagde avond. 

Wat wij belangrijk vinden op zo’n avond is de gezelligheid en creativiteit en elkaar helpen waar nodig. 

Na afloop van de workshop kunt u 'afterwork shoppen', lekker winkelen tegen een gereduceerd tarief… Wie wil dat nou niet? 

Lijkt het u leuk om lekker creatief bezig te zijn en ondertussen een 'super' gezellige avond te hebben, we hebben nog enkele plaatsen vrij, vraag naar de mogelijkheden. 

Wat brengt u mee voor deze avond, als u heeft uw eigen gereedschap: mes/ kniptang/ lijmpistool. Geen gereedschap in huis? Geen punt dan zorgen wij hier voor! En wat u vooral niet moet vergeten is een goed humeur meenemen!

Locatie en tijden
Bloemen en Planten Centrum 'Bie de Jongens'
Ubbenasingel 46, 9909AR te Spijk 

Data: dinsdag 26 september en woensdag 27 september 2023
Tijd:
19:30 uur tot 22:00 uur
Kosten: € 35,00 inclusief alle materialen, hapje en drankje

Deelname is definitief na betaling.

Vragen of aanmelden: klik hier om het contactformulier in te vullen of bel naar 06 57 55 11 46 

.

bie_de_jongens_herfstworkshop_2023

Mega Kerst Bingo met 'Ancora'

Vrijdag 17 november 2023, aanvang 19:30 uur. Klik op de flyer om deze uit te vergroten voor meer informatie over deze gezellige avond!

Vragen of aanmelden: klik hier om het contactformulier in te vullen of bel naar 06 57 55 11 46