Evenementen

De leukste evenementen bij u in de buurt!

Jaarlijks zorgen de jongens van Bie de Jongens voor een aantal spetterende evenementen. Van Pasen tot Moederdag tot een spetterende Winter Wonderland in kerstsfeer. U weet niet wat u ziet in Spijk!

Dus een bezoekje meer dan waard. En u kunt gebruik maken van het sfeervolle buitenterras voor een kopje koffie of een drankje, midden tussen de prachtige planten! Bie de Jongens zorgt altijd voor sfeer en een goed humeur!

Sfeer, muziek en talrijke koopjes op het gebied van bloemen, planten en accessoires.

Er zijn momenteel twee evenementen gepland

Paasshow en Super Bingo.

Paasshow bij Bie de Jongens

Vier Pasen in stijl met de Paasshow bij Bie de Jongens!

Markeer je kalenders voor een weekend vol plezier bij Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens. Beginnend op Goede Vrijdag, 29 maart van 08:30 tot 20:00 uur en verder op zaterdag 30 maart van 08:30 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat we op Paaszondag gesloten zijn, maar we zijn terug voor Paasmaandag op 1 april van 10:00 tot 16:00 uur.

Kom en geniet van ons grote terras met koffie en paasbrood terwijl je de buitenpotterie en perkplanten bewondert. We hebben het buitenterrein feestelijk versierd, perfect voor een gezinsuitje. Er zijn volop aanbiedingen en scherpe acties om van te profiteren, dus mis het niet!

Voor de kinderen is er genoeg vermaak met lammetjes om te aaien, muziek om op te dansen en een springkussen om zich uit te leven. Voor de tuinliefhebbers hebben we een groot aanbod aan vaste planten.

Je vindt ons aan de Ubbenasingel 46 in Spijk. Dit Paasweekend wordt er een om niet te vergeten bij Bie de Jongens.

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk! Vul het contactformulier in en kies voor de optie 'Aanmelden voor Paasshow'. Wij zullen daarna contact met je opnemen. We hopen je daar te zien!

Jubileum: Super Bingo

10 jaar Bie de Jongens, dat vieren we met jullie!

Kom meevieren op de Super Bingo met surprise act!

Wij geven een feestje ter ere van het 10-jarig bestaan van Bie de Jongens. Zet het in je kalender: vrijdag 24 mei bij MFC, Nesweg 1 in Spijk. De deuren openen om 18:30 uur, zodat we om 19:30 uur kunnen starten met de eerste van onze vijf super rondes!

Voor slechts €15,- per bingoboekje kun je meedoen met kans op fantastische prijzen. Denk aan huishoudelijke artikelen, een weekendje weg, vleespakketten, een kruiwagen vol buitenplanten, winkelwagen vol boodschappen, zomerbloeiers, tuinsets en waardebonnen tot wel 100 euro!

Een verrassingsact zal de avond compleet maken. Misschien ga jij naar huis met de jackpot... wie weet!

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk vanaf 29 maart om 08.30 uur! Vul het contactformulier in en kies voor de optie 'Aanmelden voor Super Bingo'. Wij zullen daarna contact met je opnemen.

Je kunt ook telefonisch reserveren via 06 57 55 11 46. Betaling via een Tikkie, maar wacht niet te lang, want de voorverkoop begint al op Goede Vrijdag, 29 maart, vanaf 8:30 uur.