Evenementen

De leukste evenementen bij u in de buurt!

Jaarlijks zorgen de jongens van Bie de Jongens voor een aantal spetterende evenementen. Van Pasen tot Moederdag tot een spetterende Winter Wonderland in kerstsfeer. U weet niet wat u ziet in Spijk!

Dus een bezoekje meer dan waard. En u kunt gebruik maken van het sfeervolle buitenterras voor een kopje koffie of een drankje, midden tussen de prachtige planten! Bie de Jongens zorgt altijd voor sfeer en een goed humeur!

Sfeer, muziek en talrijke koopjes op het gebied van bloemen, planten en accessoires.

Paasworkshop

Ma. 4 april, di. 5 april en woe. 6 april 2022

Zin om te freubelen... Het kan weer bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”! Op maandag 4 april, dinsdag 5 april en woensdag 6 april organiseren wij weer ons jaarlijkse paasworkshop.  Dit jaar gaan we een natuurlijk paasei maken aangekleed met natuurlijke materialen. Deze kunt u neerzetten of eventueel ophangen, het is maar net waar u er een leuke plek voor heeft bedacht.

We gaan in een 'gezellig' groepsverband aan de slag met natuurlijke materialen dit alles met een hapje en een drankje. Lijkt het u leuk om met uw vriend/vriendin, buurvrouw/buurman, (ex-)collega of zelfs alleen te gaan freubelen zodat je aan einde van de avond met wat leuks naar huis gaat en met zijn allen kan terug kijken op een geslaagde avond.

Wat wij belangrijk vinden op zo’n avond is de gezelligheid en creativiteit en elkaar helpen waar nodig. Na afloop van de workshop kunt u 'afterwork-shoppen', lekker winkelen tegen een gereduceerd tarief. Wie wil dat nou niet ?

Lijkt het u leuk om lekker creatief bezig te zijn en ondertussen een super gezellige avond te hebben? We hebben nog enkele plaatsen vrij, vraag naar de mogelijkheden.

Wat brengt u mee voor deze avond? Als u heeft uw eigen gereedschap: mes / kniptang / lijmpistool. Geen gereedschap in huis? Geen punt dan zorgen wij hier voor. En wat u vooral niet moet vergeten is een goed humeur!!

Ter informatie: maandag 18 april (tweede Paasdag) zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 uur.