Bij wie?
Bie de Jongens!

Het ontstaan van ‘Bie de Jongens’ begon met de opening van Bloemenshop3Borg aan de Schoolstraat in Spijk in 2014. Eigenaren Klaas-Jan en Ron konden niet vermoeden dat de groei van hun zaak zo snel zou gaan.

Na eerst de naastgelegen schuur ook in gebruik genomen te hebben werd het plan om naar een ander, groter pand te verhuizen opgevat. En het ideale pand werd gevonden. De voormalige kleuterschool aan de Ubbenasingel 46 te Spijk. Voor Klaas-Jan en Ron werd een droom werkelijkheid.

Een grote binnenruimte en een prachtig buitenterrein op een mooie locatie. En met het nieuwe pand kwam ook de nieuwe naam ‘Bie de Jongens’. Een unieke vondst aangezien in Spijk en wijde omstreken er altijd al werd gesproken over “Eem bie de jongens kieken!” als mensen op zoek waren naar de leukste bloemen, planten en accessoires. En grondige verbouwing, een nieuw logo en de leukste bloemen- en plantenzaak in het noorden was een feit.

Mede dankzij het aanstekelijke enthousiasme van de beide eigenaren en hun medewerkers. Kom gerust eens kijken, u zult verbaasd zijn!

Klaas-Jan Moesker

Geboren en getogen Spiekster. Heeft zijn voetsporen achtergelaten in de voetballerij. Het organiseren van evenementen zit hem in het bloed en dat is in onze winkel terug te vinden. Hedendaags is hij nog betrokken bij het verenigingsleven.

Ron Machielsen

Geboren in Hanzestad Deventer. Heeft zijn opleidingen volbracht aan de lagere en middelbare tuinbouwschool en al vele jaren gediplomeerd bloemist. Met recht een jongen met groene vingers.

1750 m² ruimte!

Het pand met zijn karakteristieke vorm heeft een groot buitenterrein met een oppervlakte van 1750 m² en leent zich uitermate voor een bloemenwinkel.

Met het verhuizen van de winkel hebben we ook besloten om de naam van de winkel te veranderen in 'Bloemen- en Planten Centrum Bie de Jongens'. Een naam die is bedacht door vele klanten. Het buitenterrein is voorzien van een groot terras waar men kan genieten van een heerlijk bakkie koffie of thee.

Kom gauw eens 'Bie de Jongens' kieken!